sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Vauhdikkaasti uuteen vuoteen....


Photo: Therese Kindberg

Koulujen lukukausi on nyt alkanut. Myös nelijalkaiset ovat aloittaneet "koulun". Wadi (Behukai Delta Queen) on aloittanut agility-kurssin, Elmo (Behukai Desert Magic) on käynyt näyttelykoulutuksessa. Samoin on pikkuväkemme aloittanut kouluttautumisen kukin omalla tahollaan, mm. Kyösti (Behukai Evening Star) on aloittanut pentujen sosiaalistamiskurssin.

Alla neitimme Ruotsissa eli Tamina (Behukai Egyptian Treasure)- joka pitää huskylauman kotona tiukassa ojennuksessa - ja joka joutui asettumaan hetkeksi aloilleen ja poseeraamaan. Sama määrätietoinen neiti on myös ylimmässä kuvassa laukkaamassa hangella ajaen koirakavereitaan takaa...:)Thank you for the photos, Therese (Shahrans) and Yamile (Draghunden!


Ehdin itse perjantaina basenjikerhon omiin näyttelyharjoituksiin, joihin tuli myös Gösta (Behukai Earth Song Dakarai) omistajineen. Gösta otti elämänsä ensimmäiset askeleet näyttelytreeneissä yllättävän reippaasti, oli edelleen ruokaorientoitunut oma itsensä ja näytti jopa nauttivan tästä kaikesta! Kiitos Sanna-Maija (Dakarai) pikkuherran handlauksesta sekä kiitos Tiina perheineen Göstan kotitreenauttamisesta :)! Alla kuva Göstasta pöydällä.

perjantai 7. tammikuuta 2011

Happy Birthday!!!



Eilen D-pentueemme täytti 2 vuotta. Synttärijuhlimisen mallia näyttää Lulu (RUS Ch. Behukai Dark Eyes) Venäjältä :).Congratulations to dear little Lulu! Thanks so much for the photos, Inna!!


Toinen D-pojista eli Elmo (Behukai Desert Magic) sai etukäteen syntymäpäivälahjana "pikkuveljen". Elmo-parka joutui kohtamaan kaksi pikkuista trikkiriehujaa ensin kylmiltään meillä. Tamina (Behukai Egyptian Treasure) odotteli silloin meillä vielä vientiä Ruotsiin, ja yhdessä Simon (Behukai Eternal Sun) kanssa ne kertoivat Elmolle, että "me päätämme, miten täällä leikitään".


Kotona Simo ja Elmo sitten jatkoivat riehuntaa sen jälkeen, kun Ritari Peloton alias Elmo oli ensin piiloutunut sänkyyn pakoon pelottavaa pikkupentua.....:D Kiitos kuvista, Sara ja Tero. Tsemppiä teillekin! Onneksi kaverukset nukkuvat - edes välillä...:)

torstai 6. tammikuuta 2011

Hyvää uutta vuotta 2011!


Yllä Kyösti (Behukai Evening Star) Leon ja Weikon (B. Chocolate King & B. Cinnamon Twist) kanssa leikkimässä. Tsemppiä, Marja ja Mikko :)!

Lunta, lunta, lunta...huh, tätä talvea! Onneksi pakkaset hellittivät tänään, niin päästiin taas pitkälle lenkille. Morgan puhkuu energiaa pentujen jälkeen, kun taas Safi ja Jallu eivät enää jaksa niin innostua riehuleikeistä.

Pennut muuttivat uusiin koteihinsa jo ennen joulua. Yllä turkulaistunut Sohvi (Behukai Elegant Pearl), kiitos kuvasta Tero ja Niko! Viimeisimpänä lähti Tamina (Behukai Egyptian Treasure) Ruotsiin. Alla neiti kuvassa ensimmäisenä iltanaan huskylauman keskellä :). Photo: Draghunden.

Kaikki saivat ihanat ja aktiiviset kodit, joten juoksutreeneissä ja näyttelyissä nähdään sitten keväämmällä. Onneksi kaikissa kodeissa oli jopa koirakavereita, joten meidän Fab Five sai leikkikaverit läheltä, ja oppivat sohvanvaltaajat sosiaalisuutta samalla kertaa. Alla Gösta (Behukai Earth Song Dakarai) ja tyyny...:) Kiitos, Tiina, kuvasta!

Itselläni työ-opiskelu-lastenharrastuksiinkuljettamiset-yms. pitävät minut tämänkin vuoden valitettavan kiireisenä, mutta mukava tulee olla seurata taas omien koirien ja kasvattien ja toisten basujen tekemisiä.

Lämpimät syntymäpäiväsilitykset samalla kertaa kaikille kasvateillemme näin kollektiivisesti! Nähdään taas pian!

Onnea kaikille muille kasvattajille pentulaatikoiden äärelle, ja hyvää uuden vuoden 2011 alkua!