sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Takaisin Suomessa!



Onpa hienoa olla taas Suomessa! Ihana oli taas nähdä pitkästä aikaa omat koirat ja ystävät ja sukulaiset! Jallu (Chaanrose Parting Shot) ja Morgan (C-Quest Jokuba Double Play) olivat kovin hämillään nähdessään meidät. Mutta kainaloon ne kuitenkin käpertyivät nopeasti <3 p="">
Sydän kaipaa kovasti Amerikkaan jääneitä kodittomia hoitokoiriani, mutta kohta lähtee ensimmäinen paketti sinne.

Kasvatteja on ollut hienoa nähdä taas. Ensimmäisenä kävimme moikkaamassa Täplää (Behukai Distant Drums), jota kaavailen syksyn sulhoksi Morganin viimeiseen pentueeseen. Tämä ihana kotikenguru ei ole käynyt missään näytillä, joten edessä on vielä jalostustarkastus, jos terveystestit ovat ok. Itsekin haikailen kotiin pientä basenjityttöä tästä pentueesta, joten kovasti pidän sormia ja varpaita pystyssä! Täplä käväisi mukanani basenjikerhon kesäpäivillä matkalla silmätarkastukseen ja oli iloinen löytäessään sieltä lihapulliakin :-)! Alla kuva Täplästä.

Täplä (Behukai Distant Drums) Photo: Tarmo Nurmio


Kesäpäivillä oli tosi mukava nähdä niin monta tuttua ja koiriamme! Kiitos kaikille ystäville, oli ihana nähdä teitä taas!! Kiitos, Tarmo, kuvista! Alla Zaida (Behukai Bronze Star) perheensä kera.

Photo: Tarmo Nurmio


Näyttelyissäkin olemme ehtineet jo parissa käydä. Morganin laihdutuskuuri koirahoitolan jälkeen ei ole ollut riittävän tehokasta, joten Morgan on jäänyt kotiin. Mutta pieni Armi (Sharaba Lovelights Behukai) on käynyt näyttelyissä mukavasti treenaamassa. Kiitos ja onnea, Riitta ja Armi!

Armi (Sharaba Lovelights Behukai) 8 months


Myös vetreä veteraani (10 v. ) Saga (Behukai Angel Rose) on aloittanut voittoputken ja kahdessa viime näyttelyssä on irronnut sekä serti että varaserti ja kaksi paras narttu sijoitusta. Onnea, Hami!!

Saga (Behukai Angel Rose) 10 yrs


Komeat mustat miehemme ovat myös kunnostautuneet näyttelyissä. Alla uusi hieno valiokuva Kyöstistä (Fin Ch. Behukai Evening Star). Onnea vielä, Marja ja Mikko!

Kyösti (Fin. Ch. Behukai Evening Star) 2 yrs
 Photo: Marja Niemi

Mikke (Bushwacker Maximum Power) on myös kehittynyt kovasti sitten viime vuoden, ja kahden näyttelyn putki Oulussa tuotti tulosta: Mikke sai molemmissa sertin. Onnea, Tiina!!

Mikke (Bushwacker Maximum Power) - Import Canada -  1 yr
Photo: Tiina Rantala


Sohvi (Fin. Ch. Behukai Elegant Pearl) on myös jatkanut voittoputkeaan valioitumisensakin jälkeen. Onnea, Tero ja Niko!!

Sohvi (Fin. Ch. Behukai Elegant Pearl) 2 yrs - Photo: Marja Niemi


Ihania kuvia kasvateista on tippunut pitkin kesää. Kiitos kuvista - ja että sain ryöstää niitä taas Facebookista :-)! Alla kesänviettoa basenjimaiseen tapaan.


 
Elmo (Behukai Desert Magic) - 3 yrs
Photo: Sara Alatupa

 

Simo (Behukai Eternal Sun) - 2 yrs
Photo: Sara Alatupa

Kesän tsemppipalkinto menee Elmon ja Simon omistajalle Saralle, jokaoma polvi hajallakin sai juostua Simon upeasti PU-2:ksi Mikkelin näyttelyssä. Upea suoritus lähes vuoden tauon jälkeen Simon kanssa!!

Kiitos Harrille ihanista kuvista Boriksesta (Behukai Born Free)!! Kuvat ovat vanhassa tietokoneessani, joka vetelee viimeisiään. Laitan nekin tänne, kunhan saan ne siirrettyä tänne.

Vielä tähän kuva Coralista, joka oli Millin (Behukai Coconut Ice) kanssa myös kesäpäivillä. Kiitos, Susanna, oli tosi kiva nähdä teitäkin!

Coral (Behukai Dancing Flame) - 3 yrs
Photo: Susanna Niemi

Tämän kuvan myötä lämmintä kesää kaikille!