perjantai 18. lokakuuta 2013

Pentuja tulossa...

Rakkaita muistoja....tulevien pentujemme Niki-isosetä (Behukai Blue Nile)
Photo: Reetta Mällinen

Eilinen oli yllätyksiä täynnä, kun kävimme Morganin (C-Quest Jokuba Double Play) kanssa eläinlääkäriasemalla ultrassa. Viikkoja oli nyt takana 4+2, ja olin ihan satavarma, ettei pentuja ole tulossa. Mutta niin vaan joka puolella kuvaruutua näkyi pennunalkuja. Eläinlääkärin arvio oli, että vähintään neljä pentua olisi  tulossa. Ja seitsemän on ihan  mahdollista. Okei, näillä tiedoilla mennään.....:-)

Alla pentukuva Morganista. Punavalkoisia pentuja siis tulossa, muuten tulevilla pienillä ryppyotsilla on todennäköisesti vähintään yhtä isoja korvia odotettavissa :-). Eli marraskuun puolivälissä meille on odotettavissa iso lauma pentuja.

Morgan-vauva lentokentällä lennettyään USA:sta Suomeen
Photo: Hannele Laakso

Kuvaterveisiä lisäksi muilta "meikäläisiltä". Ensimmäisenä komeilee kuvassa Simo (Fi Ch. Behukai Eternal Sun), joka pääsee ilmeisesti astutushommiin viikonloppuna. Onnea matkaan! Lisätietoa Simon jälkeläisistä Nature's Masterpiece -kennelistä.

Simo (Fi Ch Behukai Eternal Sun)
Photo: Sara Alatupa

Lunta tulvillaan...Oulussa ainakin jo. Lenkin alussa oli syksy ja hetken päästä jo talvi. Ja luntahan on Hugonkin (Fin Ch C-Quest Rhythm Riots Behukai) mielestä kiva syödä.

Hugo ja tuore vuodenaika
Photo: Marita Laine

Kanadan tuontimme Mikke (Bushwacker Maximum Power) nautiskelee elämästään omistajansa Tiinan kanssa matkustaen ja makoillen. Kyllä pienen basenjipojan kelpaa!

Mikke (Bushwacker Maximum Power), reipas junamatkailija
Photo: Tiina Rantala

Mikke & Aapeli-ystävänsä (Fi Ch. Ajibu Heart and Soul)
Photo: Tiina Rantala

Zaida (Behukai Bronze Star) onnistui saamaan metsässä oksasta haavan kylkeensä, ja sai pöntön päähänsä. Onneksi toipuminen sujui nopeasti, ja herkut jäivät varastamatta, kun kaulurin kolina kuului kauas :-).

Zaida ja kauluri
Photo: Tarmo Nurmio

Hyvää odotusta kaikille muillekin, ja palataan asiaan taas marraskuun puolivälissä, kun pienet tassut toivottavasti tömistelevät jo meillä kotona pentulaatikossa!