keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Juoksuja...


Kuumalla hellesäällä ei juokseminen innosta muuten, mutta Morgan se päättikin aloittaa juoksut joulukuun sijaan nyt jo, joten ensi viikolla päästään todennäköisesti astutuspuuhiin. Lisätietoja suunnitellusta pentueesta löytyy myöhemmin sivuiltamme. Nyt odottelemme vielä jalostustoimikunnan suositusta.

Kesällä on kuitenkin ollut vihdoin aikaa "juosta" paikasta toiseen tapaamassa tuttuja. Yllä kuva Morganista Maritan sylissä vieressä "serkkupoika" Hugo, jonka kanssa oli ihana painia!

Eilen kävimme sitten tapaamassa pitkästä aikaa Woodya (Avongara Sineri) ja Jodaa (Behukai Almond Glory), joilla on sydämessäni suuri paikka. Alla Joda jälleennäkemisen riemua puhkuen - voi sitä jodlauksen määrää ja volyymiä :-)!




Jopa Woody irrotteli eilen äänijänteitään ja lauleli ihanalla bassollaan!

Molemmat koirat ovat joutuneet vaihtamaan kotia kaksi kertaa, ennen kuin nyt voivat nauttia yhdessäolosta Riitta Grahnin luona. Tästä basukaksikosta näkee kuitenkin sen, miten kodinvaihto kokeneen basenji-ihmisen luo ei ole tuottanut mitään ongelmia. Kiitos, Riitta, vielä kerran!



Uskomatonta, että Woodykin, joka on ensimmäinen Eurooppaan tuotu Avongara-basenji, täyttää joulukuussa jo 10 vuotta!



Voi sitä vauhtia, ketteryyttä ampiaisten (ja pullan :-D) metsästyksessä ja silmänpilkettä, joka on edelleen olemassa yhtä liikuttavana kuin aina aikaisemminkin!

1 kommentti:

  1. Aivan ihanaa, että Woodyn ja Jodan asiat järjestyivät. Asioilla on aina tapana järjestyä. Terkkuja Woody-herralle ja Joda-neidille!

    VastaaPoista