sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Vauhdikkaasti uuteen vuoteen....


Photo: Therese Kindberg

Koulujen lukukausi on nyt alkanut. Myös nelijalkaiset ovat aloittaneet "koulun". Wadi (Behukai Delta Queen) on aloittanut agility-kurssin, Elmo (Behukai Desert Magic) on käynyt näyttelykoulutuksessa. Samoin on pikkuväkemme aloittanut kouluttautumisen kukin omalla tahollaan, mm. Kyösti (Behukai Evening Star) on aloittanut pentujen sosiaalistamiskurssin.

Alla neitimme Ruotsissa eli Tamina (Behukai Egyptian Treasure)- joka pitää huskylauman kotona tiukassa ojennuksessa - ja joka joutui asettumaan hetkeksi aloilleen ja poseeraamaan. Sama määrätietoinen neiti on myös ylimmässä kuvassa laukkaamassa hangella ajaen koirakavereitaan takaa...:)Thank you for the photos, Therese (Shahrans) and Yamile (Draghunden!


Ehdin itse perjantaina basenjikerhon omiin näyttelyharjoituksiin, joihin tuli myös Gösta (Behukai Earth Song Dakarai) omistajineen. Gösta otti elämänsä ensimmäiset askeleet näyttelytreeneissä yllättävän reippaasti, oli edelleen ruokaorientoitunut oma itsensä ja näytti jopa nauttivan tästä kaikesta! Kiitos Sanna-Maija (Dakarai) pikkuherran handlauksesta sekä kiitos Tiina perheineen Göstan kotitreenauttamisesta :)! Alla kuva Göstasta pöydällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti