maanantai 7. maaliskuuta 2011

Heräilyä talviunilta...



Kuva: Tarmo Nurmi

Yllä kuvassa Tapiolan kolmikko eli Zaida (Behukai Bronze Star) koiraystäviensä Reginan ja Rigolettan (Sharaba Rings The Bell) kanssa lämmittelemässä piilossa pakkasilta :) .



Kuva: Marita Laine

Pakkasiltahan voi suojautua myös lämpimillä vaatteilla. Yllä Tosimies-Hugo vaaleanpunaisissaan....:D

VIHDOIN ja viimein alkaa kevättä olla ilmassa, ja kamalat pakkaset näyttävät väistyneen! Koirat alkoivat jo meillä kotonakin turhautua, kun tassut eivät kestäneet pitkiä lenkkejä kylmässä. Mutta nyt ollaan aloitettu uusi kuntokuuri! Koira-aitauksesta ja pitkiltä lenkeiltä on haettu lihaskuntoa nyt kun Morganin juoksut ovat estäneet kaveririehunnan.

Pikkuväki on on uusissa kodeissaan myös aloittanut reippailun: Gösta (Behukai Earth Song Dakarai) kävi testaamassa uintiharrastuksen terapia-altaassa, ja vauhti oli ilmeisen kova, kun "vastaranta" kiinnosti :). Tässä kuva Göstasta varusteineen.


Kuva: Tiina Pylkkönen

Simo (Behukai Eternal Sun) on käynyt "isoveljensä" Elmon (Behukai Desert Magic) mukana koira-aitauksessa ja näyttelyharjoituksissa ja oli ensimmäisessä mätsärissään hienosti pentujen punaisten 4!

Sohvi (Behukai Elegant Pearl) on myös käynyt muun sosiaalistamisen ohella näyttelytreeneissä, ja poseeraa alla tottuneesti :).



Ruotsalaistunut Tamina (Behukai Egyptian Treasure) kävi ensimmäisessä kaikkien rotujen näyttelyssään sijoittuen lopulta upealla arvostelulla peräti BIS-2-pennuksi! Onneksi sillä on erinomainen handleri :)! Grattis, Therese (Shahrans)& Yammi (Draghundens)!



Vanhempi väki on yrittänyt selviytyä pakkasesta omilla tahoillaan. Paras patteri on kuitenkin kaveri vieressä! Tätä mieltä ovat Elmo ja Simo.



Aurinkoista kevään alkua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti