tiistai 7. kesäkuuta 2011

Kesälomaa odotellessa...

Kesästä nauttimisen ovat aloittaneet ulkona kukkivien omenapuiden alla Milli (Behukai Coconut Ice) ja Coral (Behukai Dancing Flame). Kiitos ihanasta kuvasta, Susanna!



Kesäkuussa ollaan, mutta omaan lomaan on vielä monta viikkoa. Lapsilla alkoi kuitenkin jo kesäloma. Alla Sara fiilistelee Jallun (Chaanrose Parting Shot) kanssa kotona.




Kesän viralliset ratajuoksuavajaiset kävimme viettämässä Morganin (C-Quest Jokuba Double Play) ja Toivon (Eldorado's High Five at Behukai) sekä Toivon Jakke-kaverin (Visakoivun Caesarion) kanssa Tuomarinkartanolla. Kiitos Outille mukavasta illasta! Toivolla ja Morganilla oli omat kuviot, ja ne innostuivatkin ajamaan toisiaan vuorotellen takaa. Voi sitä riemua :)! Alla Toivo ja Jakke.



Riehumassa käytiin myös pentutreffeillä, joihin meiltä osallistuivat Kyösti (Behukai Evening Star) ja Simo (Behukai Eternal Sun). Viime kauden vanhimpina pentuina ne alkoivat jo näyttää ison pojan elkeitä tiimellyksessä...huoh....;)

Näyttelyissä ovat nämä samaiset pojat myös jälleen käyneet. Simo oli Varkaudessa ROP-pentu ja Kyösti oli ROP-pentu Haminassa. Onnea, Sara ja Tero sekä Marja ja Mikko! Alla Simo pokaaliensa kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti