keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Suomen suvessa...



Kesäinen Suomi on kaunis! Nyt ovat myös lenkkipolut parhaimmillaan. Toivottavasti Suomen suvi näyttäisi vaan taas aurinkoisemman puolensa!

Koiruudet ovat reippailleet kukin tahoillaan. Yllä Gösta (Behukai Earth Song Dakarai) toisen koirakamunsa eli Oliverin kanssa. Alla Gösta veden äärellä. Kuvat: Tiina Pylkkönen.




Gösta käväisi myös kehässä Hyvinkään näyttelyssä, jossa sijoittui urospentujen kakkoseksi saaden KP:n. Göstan esitti taas kärsivällisesti sen toinen osaomistaja Sanna-Maija Helevä (Dakarai). Ja Gösta kuulemma seisoi paikoillaan ihan nätisti - kehän jälkeen :). Hyvinkäällä oli Kyösti-veli (Behukai Evening Star) hienosti ROP-pentu - onnea, Marja ja Mikko!

Ruotsissa Tamina (Behukai Egyptian Treasure) käväisi taas näyttelyssä ollen tällä kertaa VSP-pentu. Alla Tamina BIS-pentuna Lidköpingin näyttelyssä osaomistajansa Therese Kindbergin (Shahrans) upeasti esittämänä. Kuva julkaistiin Ruotsin Hundsport-lehdessä. Kuva: Per Bunden




Alla kuva Taminasta Theresen komean Rocky-uroksen (Shahrans Jingle Bell Rock) kanssa ennen näyttelyä. Kuva: Therese Kindberg



Venäjältä olemme saaneet mukavia kuulumisia. Lulu (Rus Ch. Behukai Dark Eyes) on saanut kaverin. Reippailemisen jälkeen on hyvä käpertyä parhaan ystävänsä viereen!






Kuvat: Inna Shay

Kävin pitkästä aikaa katsomassa Lulun Täplä-veljeä (Behukai Distant Drums). Vaikka se asuu meistä vain parin kilometrin päässä, niin aina on muka ollut liian kiire käydä heitä moikkaamassa. Oli ihanaa nähdä tämä reipashenkinen nuori kenguru taas! Ja miten komea se onkaan! Innoissaan se "avongaramaiseen" tapaan loikkasi minua vasten halutessaan antaa märkiä suukkoja. Valitettavasti vaan kamerani oli edessä, ja se tipahti lattialle mennen rikki. Tämä jäi sen kameran viimeiseksi kuvaksi. Kuvassa siis vauhdikkaan Täplän häntäkiehkura....:) Ei kun uuden kameran ostoon. Sitten ehkä saan siitä poseerauskuvankin. Sitä ennen Täplä menee kuitenkin terveystesteihin, joiden tulokset ovat toivottavasti jalostuskäyttöäkin ajatellen hyvät.



Hyviä terveysuutisia Morganin (C-Quest Jokuba Double Play) terveystesteistä: sen kilpirauhasarvot olivat normaalit ja TgAA negatiivinen.

Hyvää juhannusta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti