keskiviikko 28. elokuuta 2013

Kodittomia koiria...


...ympäri maailmaa.

Philly

Vaikka olemmekin olleet takaisin Suomessa jo kohta pari kuukautta, on edelleen kova ikävä tuttuja kodittomia koiria, joiden kanssa tein töitä Amerikassa asuessamme. Edelleen näen shelterin kotisivulta, että moni tuttu koira etsii vieläkin sitä omaa kotia. Ja tuntuu todella pahalta, kun tietää, miten ne odottavat päivä toisensa jälkeen lenkille ja ulos häkistä pääsyä :(.


Amy

Yritän täältä Suomesta vielä löytää sopivaa eläinsuojelutyötä, jossa voisin jatkaa kodittomien ja pahoinpideltyjen koirien auttamista. Sitä odotellessa yritän kuitenkin auttaa vielä Amerikan koiria, ja helpoin tapa on tietysti lähettää sinne rahaa. Itse olin puoli vuotta töissä Humane Society of Tampa Bayn eläinsuojassa, ja sen auttamista jatkan täältä käsin. Lisäksi lähetän kuukausittain myös rahallista apua pitbullien pelastuskeskukseen Villalobokseen (Villalobos Rescue Center), jossa on kuntoutettavana ja pelastettuna yli sata pitbullia ja muunrotuisiakin koiria. Siellä on töissä monta ihmistä, jotka aamusta iltaan näkevät järkyttäviä koirakohtaloita, mutta jotka saavat aikaan myös todellisia ilotarinoita!

Järkyttäviä koirakertomuksia lukiessa ja itsekin niitä nähneenä ei voi muuta kuin toivoa, että kaikki ihmiset tekisivät jotakin konkreettista auttaakseen hätää kärsiviä.

"Pieni" sydänkäpyni, joka rohkaistuttuaan tuli aina tervehtimään minua painamalla poskensa poskeani vasten...


Heitänpä tässä haasteen kaikille Suomenkin basenji-ihmisille: millä tavalla Sinä voisit auttaa :)???

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti