keskiviikko 21. elokuuta 2013

Naimalupa saatu...:)

Viime viikon perjantaina ajelimme Täplän (Behukai Distant Drums) kanssa Mäntsälään jalostustarkastukseen. Olimme sopineet Suomen jalostustoimikunnan tuomarijäsenen Leila Kärkäksen kanssa Mäntsälän huoltoasemalle tuon jalostustarkastuksen. Mäntsälä kun oli sopivasti molempien matkan varrella, niin sielläpä sitten Täplä yritti leuat loksuttaen metsästää ampiaista samalla kun sitä tutkittiin kolmisivuisen arvostelukaavakkeen verran :). Suurkiitokset Leilalle avusta!!

Nyt sitten on jalostusanomus tälle syksylle laitettu virallisestikin jalostustoimikunnalle eteenpäin. Varaurokseksi olen pyytänyt "lastenlastamme" Manua (Dazzlingbluemanolo), jossa näkyy niin selvästi tuttuja piirteitä :)! Alla rohkea Manu hevosystävineen :).

Photo: Pilvi Pukero

Nyt vaan odottelemme Morganin juoksuja alkaviksi. Aiempiin vuosiin verrattuna ollaan jo viikkoja jäljessä aikataulusta. Mutta parempi näin, jotta kaikki viralliset tutkimukset ehdittiin saada kuntoon.

Tämän vuoden yhdistelmämme tulee siis näillä näkymin olemaan sekoitus menestyksekkäitä, amerikkalaisia näyttelylinjoja sekä rennon iloisia ja monimuotoisia uusafrikkalaisia yksilöitä. Näillä mennään ja pidän peukkuja pystyssä! Alla yksi iloisista uusafrikkalaisistamme eli Lulu (Rus Ch. Behukai Dark Eyes), joka kodissaan Venäjällä naurattaa kotiväkeä ja hoitaa innokkaasti nuorempaa basenjiystäväänsä.

Photo: Inna Shay

Odottavan aika on pitkä, tuumivat myös Elmo (Behukai Desert Magic), Simo (Behukai Eternal Sun) sekä pumiystävänsä Faros :).

Photo: Sara Alatupa

Vaikka itse olenkin jo taas töissä, niin kesälaitumilla on vielä esimerkiksi Zaida (Behukai Bronze Star) oman laumansa kanssa.

Photo: Tarmo Nurmi
Aurinkoa on syksystä huolimatta vielä ilmassa, ja siitä nauttivat alla Mikke (Bushwacker Maximum Power) ja Aapeli-ystävänsä (Fi ch.) Ajibu Heart and Soul.

Photo: Tiina Rantala

Hyvää alkusyksyä ja kärsivällisyyttä odottamisiin kaikille muillekin :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti