torstai 6. tammikuuta 2011

Hyvää uutta vuotta 2011!


Yllä Kyösti (Behukai Evening Star) Leon ja Weikon (B. Chocolate King & B. Cinnamon Twist) kanssa leikkimässä. Tsemppiä, Marja ja Mikko :)!

Lunta, lunta, lunta...huh, tätä talvea! Onneksi pakkaset hellittivät tänään, niin päästiin taas pitkälle lenkille. Morgan puhkuu energiaa pentujen jälkeen, kun taas Safi ja Jallu eivät enää jaksa niin innostua riehuleikeistä.

Pennut muuttivat uusiin koteihinsa jo ennen joulua. Yllä turkulaistunut Sohvi (Behukai Elegant Pearl), kiitos kuvasta Tero ja Niko! Viimeisimpänä lähti Tamina (Behukai Egyptian Treasure) Ruotsiin. Alla neiti kuvassa ensimmäisenä iltanaan huskylauman keskellä :). Photo: Draghunden.

Kaikki saivat ihanat ja aktiiviset kodit, joten juoksutreeneissä ja näyttelyissä nähdään sitten keväämmällä. Onneksi kaikissa kodeissa oli jopa koirakavereita, joten meidän Fab Five sai leikkikaverit läheltä, ja oppivat sohvanvaltaajat sosiaalisuutta samalla kertaa. Alla Gösta (Behukai Earth Song Dakarai) ja tyyny...:) Kiitos, Tiina, kuvasta!

Itselläni työ-opiskelu-lastenharrastuksiinkuljettamiset-yms. pitävät minut tämänkin vuoden valitettavan kiireisenä, mutta mukava tulee olla seurata taas omien koirien ja kasvattien ja toisten basujen tekemisiä.

Lämpimät syntymäpäiväsilitykset samalla kertaa kaikille kasvateillemme näin kollektiivisesti! Nähdään taas pian!

Onnea kaikille muille kasvattajille pentulaatikoiden äärelle, ja hyvää uuden vuoden 2011 alkua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti