keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Erikoisnäyttelyssä 2011



Kuva: Sara Alatupa

Kiitos kaikille ystäville mukavasta ja aurinkoisesta - huh, hellettä :) - päivästä Kiljavalla Suomen Basenjit ry:n vuoden 2011 erikoisnäyttelyssä!

Pääsin itse paikalle vain lauantaina katsastamaan viime syksyn pentustemme kisaamista. Suurkiitokset kaikille, että pääsitte tulemaan ja että pentujen kanssa oli touhuttu ja treenailtu ennen näyttelyä!

Ensimmäisenä kehään menivät Kolme Muskettisoturia. Liikuttavan takakorkeata sakkia vielä, mutta ajan kanssa... Koska edellisen viikon pentutreffeillä olivat pojat pääseet hieman mittelemään voimiaan, oli ympärimeno vauhdikasta ja "rataennätys" uhattuna :). Alla kuva pojista jopa paikoillaan. Kiitos kuvasta, Rami Niva!



Sanna-Maija Helevä (Dakarai) vei Göstan (Behukai Earth Song Dakarai) kehään, ja kiitos, S-M, pitkästä pinnasta sekä huumorintajusta :)! Gösta ei tunnetusti jaksa kovin kauaa seistä paikoillaan, ja jos pitää seistä, niin esittäjän käden pitäisi olla "tuttina" sen suussa. Hohhoijaa, näitä tosimiehiä :)! Hymy ei pojalta kuitenkaan kehässä hyytynyt...:)Alla pari kuvaa Göstasta kuvaajana Rami Niva.



Kunhan Gösta vaihtaa kesäturkin ja hieman tiivistyy, niin askelkin kevenee!



Toisena kehässä oli Simo (Behukai Eternal Sun), joka malttoi jo hieman esiintyäkin. Kiitos, Sara!



Kuva: Rami Niva

Kolmantena esiintyi Kyösti-parka paukamilla hyttysten takia. Kiitos, Marja, Kyöstin esittämisestä ja treenauttamisesta!



Kuva: Rami Niva

Iloiseksi yllätykseksemme Simo voitti hienosti urospennut ja oli lopulta VSP-pentu! Onnea, Sara!



Kuva: Rami Niva

Pieni musta helmemme eli Sohvi (Behukai Elegant Pearl) esiintyi hienosti Teron esittämänä. Koska Sohvi sai ylistävän arvostelun ilman yhtäkään mainittua puutetta tuomarilta, jäimme hieman ihmettelemään kp:n puuttumista. Mutta iloinen esiintymisalku silti virallisissa näyttelyissä!



Kuva: Katja Lappalainen

Onnea kaikille erikoisnäyttelyn voittajille ja menestyneille, sekä lämmin kiitos näyttelyn järjestäjille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti